SCAGRO A/S KØBER CHEMAPACK AB

Pr. 1. januar 2023 overtog Scagro A/S den svenskejede virksomhed CHEMAPACK AB, som ompakker og sælger forskellige kemikalie produkter i mindre forpakninger.

Hos Scagro A/S er vi nu klar til at producere og ompakke i vores helt nyindrettede lokaler. På nuværende tidspunkt pakker vi Fine Chemicals, b.la Natrium- og Kalium Hydroxid pellets fra Nouryon samt produkterne Kaliumpermanganat, Sulfaminsyre, Citronsyre samt div. Olier til industrien.

Med overtagelsen er Scagro A/S samtidig påbegyndt en ISO 9001 certificering, som forventes gennemført inden udgangen af 2023.

“Overtagelsen af CHEMAPACK AB ligger rigtig godt i tråd med vores øvrige erfaringer med ompakning af råvarer til både pharma-, industri- og fødevarevirksomheder”, fortæller Christian Jensen, ejer og administrerende direktør hos Scagro A/S.

Salg af Natrium- og Kalium Hydroxid pellets i mindre forpakninger er ikke nyt for Scagro A/S, som i mange år har været forhandler af produkterne på det danske marked. Udvidelsen består således i selve ompakningsprocessen, det udvidede produktsortiment samt salget til norden og andre europæiske lande.

På sigt forventes det at udvide produktporteføljen, så man vil kunne servicere flere kunder såvel nationalt som internationalt. I første omgang vil fokus dog være på nuværende kunder og produkter, hvor udvidelsen forventes at kunne imødekommes med oplæring af medarbejdere.

“Vi sender nu Ewa og Ingvard på en ønsket og velfortjent pension, og takker dem for det gode samarbejde gennem årene. Vi glæder os til at videreføre forretningen med samme høje kvalitet, som kunderne kender det fra CHEMAPACK AB”, fortæller Christian Jensen.